Info voor Gezinshuizen

Shilo maakt het verschil! Samen willen we zorgdragen voor kwetsbare kinderen/jongeren en hen een veilige en warme plek bieden waar ze zichzelf durven zijn.

Als gezinshuisouder in een gezinshuis stop je vaak je ziel en zaligheid in de zorg en opvoeding van de kinderen en jongeren die jou/jullie zijn toevertrouwd. Fantastisch!
Ook snappen we dat werk en privé als gezinshuisouder niet meer te scheiden zijn en dat ook jullie graag één weekend per maand ‘ontzorgd’ willen worden.

Klik hiernaast voor een impressie van de respijtzorg die we bieden.

Shilo Respijtzorg Weekendopvang BMX | Shilo
Video afspelen

Een fijne plek

Shilo kan dé plek bieden waar je je kind(eren)/jongere(n) met een gerust hart onder kunt brengen. Wij bieden professionele hulp met SKJ-geregistreerd personeel, maar bovenal werken we met ons hart en willen we leuke zorg bieden in een gezinssetting.

We maken gebruik van alle faciliteiten en mogelijkheden van vakantiepark RCN de Jagerstee in Epe.

Shilo Respijtzorg Weekendopvang Kleinschalige groepen | Shilo

Wat zijn de mogelijkheden voor gezinshuizen?

Shilo biedt hulp op basis van ZIN of Pgb, maar we kunnen onafhankelijk van indicatie, zorg aanbieden voor een vast tarief voor een weekend of vakantieweek. Vooral dit laatste is interessant voor gezinshuizen, omdat het inhuren van een (ambulant) hulpverlener erg duur kan zijn. Bij Shilo doen we dit voor een betaalbaar tarief.

Als u met ons in gesprek wilt komen om bovenstaande te bespreken, neem dan contact met ons op via:

Email: info@shilo.nl
Telefoon: 06 2196 6954 (Silvia Oosting)

We bespreken graag de mogelijkheden met u of plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ook is het geen probleem om een kind/jongere eens een dag te laten meedraaien op een weekend om wat van Shilo te kunnen ervaren.

Exclusiecriteria

Er zijn een aantal criteria waarbij het lastig is voor Shilo om passende hulp te kunnen bieden. Ga met ons in overleg als u twijfel heeft over of een kind/jongere passend zou zijn.

Bij de onderstaande criteria, kan Shilo geen passende zorg bieden voor het kind; namelijk als het kind:

  • Onder 8 jaar is
  • Rolstoelgebonden is
  • Een gedragsstoornis of problematiek heeft, die te zware invloed/druk op de groep heeft
  • Medicatie gebruikt, maar deze niet zelf in beheer kan hebben

WAAROM KIEZEN VOOR SHILO?​

"Goede zorg moet leuk zijn"

We willen dat de kinderen en jongeren die bij Shilo komen het leuk hebben. Want als ze het leuk hebben ontstaat er ruimte om te leren en te groeien in waar je goed in bent!

Wat ze over ons zeggen

Deelnemers waarderen Shilo met een 8,1
8.1/10
Ouders waarderen Shilo met een 8,8
8.8/10