informatie voor ouders

Shilo maakt het verschil!

Soms komt de opvoeding in de knel door allerlei oorzaken. Uw kind vertoont bijvoorbeeld opvallend gedrag en u weet niet goed hoe u daarop in kunt spelen. Of er zijn naar uw gevoel zoveel ballen in de lucht te houden, dat er weinig energie meer over is om dit te kunnen doen.
In deze gevallen kunt u als ouder jeugdhulp inschakelen.

Ontdek waarom het voor uw kind ook fijn is om respijtzorg bij Shilo te ontvangen. Bekijk de video voor een impressie.

Shilo Respijtzorg Weekendopvang BMX | Shilo
Video afspelen

Hoe werkt het?

De toegang tot jeugdhulp is geregeld via het CJG van de gemeente waarin u als ouder/verzorger ingeschreven staat. Wellicht is er al contact met het CJG? Zo niet, dan kunt u een gesprek aanvragen met iemand van het CJG, die samen met u de huidige situatie beoordeelt en kijkt bij welke vorm van hulp u én uw kind bij gebaat is.

Mocht u een voorkeur hebben om uw kind aan te melden bij Shilo – en ons zorgaanbod past bij de vorm van hulp die nodig blijkt – dan kunt u uw voorkeur aangeven bij de medewerker van het CJG. Zij zullen vervolgens met ons contact opnemen over het inzetten van de hulp.

Hulp in klimbos | Shilo

Wat kunnen wij betekenen voor ouders en kinderen?

Shilo biedt respijtzorg in de vorm van weekendopvang en vakantieopvang, maar ook individuele begeleiding voor kinderen en jongeren vanaf 8 jaar tot een jongvolwassen leeftijd. We kijken samen met u naar een passende oplossing om meer rust in de thuissituatie te krijgen.

Mocht u vragen hebben over de zorg van Shilo of wat meer informatie willen hebben over hoe het aanmelden werkt? Neem gerust contact met ons op. Dat kan via:

Email: info@shilo.nl
Telefoon of WhatsApp: 06 2196 6954 (Silvia Oosting)

Respijtzorg logeeropvang

WAAROM KIEZEN VOOR SHILO?​

"Goede zorg moet leuk zijn"

We willen dat de kinderen en jongeren die bij Shilo komen het leuk hebben. Want als ze het leuk hebben ontstaat er ruimte om te leren en te groeien in waar je goed in bent!

Wat ze over ons zeggen

Deelnemers waarderen Shilo met een 8,1
8.1/10
Ouders waarderen Shilo met een 8,8
8.8/10