Shilo weekendopvang 17-19 maart 2023

Ben je wel eens gaan glowgolven? Of heb je geen idee wat dat is? Op de zaterdag gingen we dat samen doen als groep. Benieuwd naar wat we nog meer hebben gedaan? Lees en kijk mee met het (foto)verslag van dit weekend.

Vrijdag
Dit weekend verbleven we in twee huisjes. Ruben had een huisje met de jongens, Astrid was met de meiden in een huisje! Rond half 7 was iedereen gearriveerd en werden de bedden opgemaakt. Nadat iedereen een plekje had om te slapen, begon ons weekend rondom en in het huisje. Ondertussen was ook Jeroen aangeschoven voor het bespreken van een aantal begeleidingsplannen. Nadat hier goede gesprekken werden gevoerd, ging iedereen naar voren. Hier speelden we verstoppertje in het donker. Dit bleef heel lang gezellig, want pas rond half 10 waren we terug bij de huisjes. Hier dronken we wat met elkaar, kletsten nog even of deden een spelletje. Daarna zochten we allemaal ons bed op!

Spelletjes spelen | ShiloNog even gezellig een spelletje doen

Zaterdag
Zaterdagochtend sliepen we wat wat uit en maakten we het ontbijt klaar. Rond 10 uur zaten we allemaal aan tafel en aten een lekker ontbijtje. Daarna gingen we naar voren, waar Aniek ook was, zij ging een dagje met Shilo mee om te kijken of het haar leuk lijkt om bij ons te komen werken. Toen we voor waren, hebben we gevoetbald met elkaar en werd er enthousiast op het springkussen gesprongen. Rond half 1 gingen we in de auto’s, op weg naar Bussloo. Daar hadden we een reservering staan voor het glowgolfen. Deze glowgolf was helemaal in het thema van Lucky Luke en in verschillende groepjes gingen we de proberen zo min mogelijk slagen per hole te maken. Er was ook een extra opdracht bij het spelen, je moest de Daltons tellen die je tegenkwam. Als je aan het eind het goede aantal had geteld, dan kreeg je hiervoor een beloning! Iedereen kwam uit op 21 Daltons, wat het goede antwoord was. Het was een leuke activiteit met elkaar!

Glowgolf | Shilo

Na het glowgolfen hebben we in de kantine aan een grote tafel gezeten, waar we wat aten en dronken. Sommigen bleven hier zitten voor een spelletje, anderen gingen nog lekker even naar buiten. We zaten namelijk langs een strandje met een groot grasveld, waar de energie er nog even uit kon! 
Daarna gingen we in de auto, op weg naar de winkel. Anderen reden meteen door naar de Jagerstee, om alvast te douchen. Bij de winkel werden pizza’s gekocht, Aniek haalde wat patatjes en ook werd er een heerlijke gezonde salade gemaakt. Rond half 6 konden we lekker eten.
In de avond gingen we nog even naar voren om verstoppertje te spelen, terwijl anderen in het huisje bleven om te douchen of te puzzelen. Rond half 9 was iedereen terug en verzamelden we ons in het huisje van Astrid, voor het kijken van een film. Met elkaar keken we een leuke film en rond 11 uur zochten we allemaal ons bed op!

Rustig momentje | ShiloNatuurlijk hebben we ook een rustig moment tussendoor

Zondag 
Zondag was het een heerlijke rustige start van de dag. We stonden rond kwart voor 10 op, waarna we lekker ontbeten. Tijdens het ontbijt verdeelden we de taken en deze werden met het opruimen van het huisje goed uitgevoerd. Iedereen werkte mee en de sfeer was gezellig! Daarna gingen we lekker naar voren om het weekend samen af te sluiten. Het was gezellig!

Ontbijtje | ShiloEven stevig ontbijten op de zondagochtend

Lees meer

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 17-19 maart 2023

Ben je wel eens gaan glowgolven? Of heb je geen idee wat dat is? Op de zaterdag gingen we dat samen doen als groep. Benieuwd naar wat we nog meer hebben gedaan? Lees en kijk mee met het (foto)verslag van dit weekend.

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 10-12 maart 2023

Tijdens dit weekend stond voor een groot deel de sneeuw centraal. Een lekker pak sneeuw is natuurlijk altijd leuk en zorgt ervoor dat we ons goed konden vermaken. Lees en kijk je mee met dit (foto)verslag?

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 17-19 februari 2023

We hebben weer een topweekend gehad met z’n allen! We hoeven ons nooit te vervelen samen. We zijn onder andere wezen zwemmen. Lees en kijk je mee met dit (foto)verslag?

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 10-12 februari 2023

Veel gezelschapsspellen maar ook lekker even springen in het trampolinepark. Dat en nog veel meer hebben we dit weekend gedaan. Lees en kijk mee met dit (foto)verslag.