Shilo weekendopvang 10-12 februari 2023

Veel gezelschapsspellen maar ook lekker even springen in het trampolinepark. Dat en nog veel meer hebben we dit weekend gedaan. Lees en kijk mee met dit (foto)verslag.

Vrijdag
Vrijdag zijn we gestart in twee huisjes. Ruben was in het ene huisje en Kelly&Silvia waren in het andere huisje. De eerste deelnemers waren al op tijd aanwezig en nadat de bedden waren opgemaakt, was het tijd voor wat knutselen of buiten spelen. Het avondeten werd voor beide groepen gekookt door Silvia die dat samen deed met een deelneemster. De spaghetti die werd gemaakt was heerlijk en werd in beide huisjes met smaak gegeten!

Spaghetti | ShiloLekker aan de spaghetti

Na het eten en de telefoontijd besloten we om met beide groepen nog naar voren te gaan. Hier speelden we verstoppertje en met zo’n grote groep was dat echt leuk! Bij terugkomst in de huisjes werd er bij Ruben nog een film gekeken en in het huisje van Kelly&Silvia werd weerwolven gespeeld. Na wat spannende nachten wonnen de burgers! Hierna gingen we slapen, want iedereen was al moe!

Speeltuin avond | Shilo
In de speeltuin in het donker

Zaterdag
Zaterdagochtend hadden we uitgebreid de tijd voor een rustige start. In het ene huisje werd fanatiek Skipbo gespeeld, terwijl bij de anderen lekker werd uitgeslapen. Na het ontbijt besloten we nog even naar de speeltuin te gaan, waar we plezier hadden op de trampoline of met het spelen van Kubb. Rond half 1 waren we terug bij de huisjes, waar we in de auto’s gingen op weg naar Apeldoorn! We gingen springen bij Street Jump. Voor sommigen bekend terrein, anderen waren er nog niet zo vaak geweest. Er werd met de hele groep gelachen, gerend en gesprongen. Na anderhalf uur was iedereen uitgesprongen en gingen we op weg naar de auto’s. Ruben ging boodschappen doen, terwijl de anderen naar het huisje gingen. De jongens waren nog niet uitgesprongen en wilden nog even op de trampoline in de speeltuin, de meiden bleven in het huisje achter. 

Trampoline 1 | Shilo

Met de komst van de boodschappen gingen Kelly en Ruben in beide huisjes koken, allebei samen met een deelnemer. Er werd een maaltijd van aardappeltjes met groente klaargemaakt en er werden broodjes shoarma gemaakt. Het waren lekkere maaltijden!
Na het eten was iedereen gedoucht en ging de groep van Ruben spelletjes spelen en kletsen, terwijl er in het huisje van Kelly&Silvia een korte film werd gekeken. Daar was namelijk later op de avond nog feest, want er was nog een deelnemer jarig geweest! We vierden feest met taart, slingers, verjaardagsvragen en een leuk cadeau. Na het feestje keken we Wie is de Mol en gingen we lekker slapen.

Verjaardag in de groep | ShiloSamen met de groep verjaardag vieren

Zondag 
Zondag zijn we rustig gestart in beide huisjes. Twee deelnemers werden al vroeg opgehaald, maar de anderen hebben lekker ontbeten, de huisjes schoongemaakt en de tassen ingepakt. Rond kwart over 12 waren we voor in de speeltuin, waar we de rest van de middag zijn gebleven. Het was tof om te zien hoe de meesten zichzelf vermaken en het leuk hadden met elkaar! Er werden ook nog wat spelletjes gespeeld, zoals Kubb, midgetgolf en triominos. Het was een gezellige dag met elkaar!

Trampoline buiten | ShiloNog even buiten op de trampoline

Lees meer

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 17-19 maart 2023

Ben je wel eens gaan glowgolven? Of heb je geen idee wat dat is? Op de zaterdag gingen we dat samen doen als groep. Benieuwd naar wat we nog meer hebben gedaan? Lees en kijk mee met het (foto)verslag van dit weekend.

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 10-12 maart 2023

Tijdens dit weekend stond voor een groot deel de sneeuw centraal. Een lekker pak sneeuw is natuurlijk altijd leuk en zorgt ervoor dat we ons goed konden vermaken. Lees en kijk je mee met dit (foto)verslag?

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 17-19 februari 2023

We hebben weer een topweekend gehad met z’n allen! We hoeven ons nooit te vervelen samen. We zijn onder andere wezen zwemmen. Lees en kijk je mee met dit (foto)verslag?

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 10-12 februari 2023

Veel gezelschapsspellen maar ook lekker even springen in het trampolinepark. Dat en nog veel meer hebben we dit weekend gedaan. Lees en kijk mee met dit (foto)verslag.