Shilo weekendopvang 25-27 maart 2022

Dit weekend hadden we een echt ‘mannenweekend’ gepland. We hebben veel tijd met elkaar doorgebracht en hebben verschillende activiteiten ondernomen om het voor de mannen uitdagend en leuk te maken. Lees mee met dit verslag!

96d8a4fc bbea 94ac ecc5 820647888788 | Shilo
Hoe hoog kan die stapel?

Vrijdag
Na een gezellige start, samen met ouders, gaan de ouders naar huis en zit iedereen om 19 uur aan tafel. Astrid heeft een heerlijke maaltijd geregeld van aardappeltjes, salade en een broodje hamburger. Met natuurlijk de vega-variant, voor wie wil :). 

Na de maaltijd worden er spelletjes gespeeld, nieuwe begeleidingsplannen geschreven of telefoontijd gehouden. Rond half 10 gaan Marieke en Gyury naar huis, maar komt Ruben aan. Hij is een nieuwe begeleider en zal dit weekend aanwezig zijn! Er wordt nog een spelletje ‘ABC’ gespeeld en dan duikt iedereen het bed in!

Zaterdag
Zaterdag konden we lekker uitslapen. Na een rustige start hebben we met elkaar ontbeten. Na het ontbijt dook de één in de studieboeken, ging een ander telefoontijd houden en de rest speelde het spelletje ‘keer op keer’. Een heerlijke rustige start!

Rond kwart voor 1 sprongen we in de auto, richting Nunspeet. Hier was een kletsfiets gehuurd, iets wat we nog niet eerder hadden gedaan. Omdat de kletsfiets te breed was, konden we niet op het fietspad en moesten we op de gewone weg. We hadden een hele file achter ons van auto’s!
 
153726fa 2110 2cfc 45d8 adce5c53e767 | Shilo

Op de ‘kletsfiets’

Na een tijdje gingen we het bos in en hebben we genoten van de mooie omgeving en hebben we een picknick gehouden. Iedereen die langs kwam fietsen, maakte opmerkingen en dat vond iedereen leuk.
Aan het eind van de rit, dronken we nog wat in een restaurantje. Bij het restaurant was een vijvertje die vol zat met kikkers, wat een geluid maakten die! 

Zaterdagavond
Nadat we de fiets hadden afgeleverd, gingen we boodschappen doen in Nunspeet. We besloten met elkaar dat we spaghetti gingen eten en welke 2 deelnemers dit gingen koken. Er werd vervolgens een heerlijke spaghetti op tafel gezet!

Na het avondeten kwam Gyury nog even langs en ging iedereen zijn eigen ding doen. Er werd gekeken naar de wedstrijd van het Nederlands elftal, een potje dammen gespeeld, en ook besteedde werd een deelnemer weer een stukje slimmer door het leren van zijn schoolwerk. Iedereen ging redelijk op tijd slapen, want deze nacht ging de zomertijd in! Een uurtje minder slapen dus! 

Zondag 
Op zondag was er weinig te merken van de zomertijd, iedereen kwam vrij makkelijk zijn bed uit. Een deelnemer bakte eitjes voor iedereen en daarna genoten we van het ontbijt. We hebben de taken verdeeld bij het opruimen, waarbij een deelnemer dit aanstuurde en aanwijzingen gaf. Hierna speelden we op het terras van de Jagerstee nog een aantal spelletjes. Lekker in het zonnetje. Wat een heerlijk weekend was het!

0dc532e3 301c 62c5 1b8f 422406b8c810 | Shilo

Lees meer

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 17-19 maart 2023

Ben je wel eens gaan glowgolven? Of heb je geen idee wat dat is? Op de zaterdag gingen we dat samen doen als groep. Benieuwd naar wat we nog meer hebben gedaan? Lees en kijk mee met het (foto)verslag van dit weekend.

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 10-12 maart 2023

Tijdens dit weekend stond voor een groot deel de sneeuw centraal. Een lekker pak sneeuw is natuurlijk altijd leuk en zorgt ervoor dat we ons goed konden vermaken. Lees en kijk je mee met dit (foto)verslag?

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 17-19 februari 2023

We hebben weer een topweekend gehad met z’n allen! We hoeven ons nooit te vervelen samen. We zijn onder andere wezen zwemmen. Lees en kijk je mee met dit (foto)verslag?

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 10-12 februari 2023

Veel gezelschapsspellen maar ook lekker even springen in het trampolinepark. Dat en nog veel meer hebben we dit weekend gedaan. Lees en kijk mee met dit (foto)verslag.