Shilo weekendopvang 8-10 april 2022

Leuk dat je mee leest met het verslag van de weekendopvang! We hebben het weer leuk gehad met elkaar. We hebben de verjaardagen van 3 mensen gevierd en zijn naar Hellendoorn geweest!

f0ce5ffc ff55 4ac8 1e14 0883575c2524 | Shilo


Vrijdag

Vrijdagmiddag en avond druppelde iedereen binnen bij Shilo. We waren met twee groepen dit weekend, met in totaal 9 deelnemers. Voor het avondeten had Astrid lekkere macaroni gemaakt. Vooraf durfde niet iedereen zich hieraan te wagen, maar toen eenmaal iedereen geproefd had, waren de reacties enthousiast!
Na het avondeten werden de bedden opgemaakt, gesprekken gevoerd voor begeleidingsplannen en werden er in de groep van Astrid spelletjes gespeeld. De groep van Kelly ging naar de speeltuin van het park om verstoppertje te spelen. Bij terugkomst ging iedereen wat drinken en lekker naar bed.

Zaterdag
Zaterdagochtend zijn we allemaal redelijk op tijd opgestaan. We begonnen de dag met een goed ontbijt en de lunchpakketjes werden gemaakt. Om half 11 reden we richting Hellendoorn. 
Op de heenweg kwamen we al in wat buien terecht, dus de voorspellingen waren niet heel goed. Gelukkig viel het erg mee! Het was heel rustig in het park, waardoor we overal snel naar binnen konden. Er viel wel eens wat regen of hagel, maar we konden ook genieten van de zon.
Er zat een groot verschil in deelnemers, de ene wilde alle attracties proberen, terwijl de ander het liefst nergens in ging. Toch hadden we aan het eind van de dag allemaal een leuke dag gehad. Er werden grenzen verlegd, er was heel veel plezier en ook wat natte mensen door de wildwaterbaan. 

0e076e7f 682f 6367 435e 701ce3f84581 | Shilo

Zaterdagavond
Na een leuke dag in Hellendoorn, verdeelden we de taken. Kelly ging met een aantal deelnemers naar de huisjes om tafel te dekken, Astrid deed boodschappen bij de AH en Silvia ging patat halen bij Snekkie. Rond 6 uur waren we allemaal terug bij het huisje en konden we lekker eten. 
Als toetje vierden we de verjaardag van 2 deelnemers en 1 begeleider. 3 mensen waren er jarig in de afgelopen weken! We hebben gezongen, heerlijke taart gegeten en ze hebben alle drie leuke cadeautjes gekregen.

f3757d73 d28d 00e4 a997 0a0bf0c772bf | Shilo

Na de verjaardag werden er films gekeken. Bij Kelly in de groep keken ze ‘Night at the museum’ en bij Astrid werd ‘Fast and the Furious’ gekeken. Hierna gingen de meeste deelnemers slapen. Bij Astrid werden er nog goede avondgesprekken gevoerd, waarna ook daar de rust in het huisje keerde.

Zondag 
Zondagochtend werd alles ingepakt en werd het huisje weer opgeruimd. Rond 12 uur was alles klaar en zat de hele groep voor op het terras. Er werd nog genoten van het heerlijke weer! Er werd samen gespeeld, spelletjes gedaan en soms ging het ook even niet goed. Daar werden gesprekken over gevoerd en geprobeerd om oplossingen te vinden. Iedereen genoot van de zon en de tijd met elkaar. Rond 1 uur werden de eerste deelnemers opgehaald en om 4 uur werden de andere deelnemers opgehaald. We kijken terug op een gezellig weekend!

 

Lees meer

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 17-19 maart 2023

Ben je wel eens gaan glowgolven? Of heb je geen idee wat dat is? Op de zaterdag gingen we dat samen doen als groep. Benieuwd naar wat we nog meer hebben gedaan? Lees en kijk mee met het (foto)verslag van dit weekend.

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 10-12 maart 2023

Tijdens dit weekend stond voor een groot deel de sneeuw centraal. Een lekker pak sneeuw is natuurlijk altijd leuk en zorgt ervoor dat we ons goed konden vermaken. Lees en kijk je mee met dit (foto)verslag?

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 17-19 februari 2023

We hebben weer een topweekend gehad met z’n allen! We hoeven ons nooit te vervelen samen. We zijn onder andere wezen zwemmen. Lees en kijk je mee met dit (foto)verslag?

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 10-12 februari 2023

Veel gezelschapsspellen maar ook lekker even springen in het trampolinepark. Dat en nog veel meer hebben we dit weekend gedaan. Lees en kijk mee met dit (foto)verslag.