Shilo weekendopvang 13-15 mei 2022

Dit weekend weer genoeg beleefd met elkaar. 2 groepen waarbij we deels samen en deels apart activiteiten hebben ondernomen. Lees het (foto)verslag om te zien wat we allemaal beleefd hebben!

image 5 | Shilo


Vrijdag

Vrijdag zijn we gestart met prachtig weer. Het was heerlijk om buiten te kunnen zijn met elkaar! We waren met twee groepen dit weekend, maar trokken soms ook met elkaar op. Nadat rond 18 uur de meesten op de Jagerstee waren aangekomen, hebben we met elkaar gegeten. Astrid had het avondeten geregeld en er was een heerlijke gevulde groentesoep + een broodje hamburger. We aten met beide groepen samen buiten en dat was erg gezellig! De rest van de avond zijn er spelletjes gespeeld, begeleidingsplannen besproken en gingen we op tijd naar bed. Er waren grote plannen voor de zaterdag (iets met het Songfestival!) en daarom koos iedereen ervoor om vrijdagavond op tijd te gaan slapen. 

Zaterdag
Zaterdagochtend mocht iedereen lekker uitslapen. De eersten waren al wel op tijd wakker en zo was er een vroege start in de zon ’s ochtends. Hier werden interessante gesprekken gevoerd over onder andere liefde, hoe laat je dit zien aan anderen? En aan wie laat je liefde zien? Mooie gesprekken komen dan op gang! Nadat rond 10 uur iedereen uit bed was, is er ontbeten en werden er lunchpakketjes gemaakt. We gingen namelijk op pad!

Er ging een groepje met Silvia op weg naar Apeldoorn, waar ze gingen springen bij Streetjump Apeldoorn. Hier was net een nieuw, opblaasbaar toestel geïnstalleerd en wat was er een plezier! Na nog wat potjes verstoppertje waren we warm, moe en gingen we op weg naar de Jagerstee. Wij deden nog even boodschappen en terug bij het huisje trokken we meteen onze zwemkleding aan, op weg naar het zwembad van de Jagerstee. Het was heerlijk om te kunnen afkoelen, maar wat was het water koud! Toch hebben we er allemaal even in gelegen en daarna weer opgewarmd in de zon. Een heerlijke middag hadden we. 

image 6 | ShiloZachte landing in de schuimblokken

Tegelijkertijd ging de andere groep op weg naar Laren, wat vlakbij Deventer ligt. Hier was een schietactiviteit geboekt, waar iedereen ging schieten met vijf verschillende wapensoorten! Iedereen was helemaal in zijn element, want wat was dit leuk! Er werd geschoten met een normale boog, een kruisboog, een blaaspijp, luchtbuks en een luchtdrukpistool. Wat een ervaring!
Aan het eind van de middag werd er nog een puntentelling gedaan en bleek Astrid als winnaar uit de bus te komen. Nadat deze middag erop zat, ging ook deze groep boodschappen doen en kwamen richting de Jagerstee. 

image 7 | Shilo

Zaterdagavond
Toen iedereen weer terug was, werd er gedoucht, gekookt en heerlijk gegeten. De beide groepen hadden wraps gekozen en iedereen at met smaak. Ook Jeroen sloot aan deze avond, hij is begeleider bij Shilo. 
Nadat overal alles was opgeruimd, was het tijd voor telefoontijd en spelletjes. Uno is toch wel een echte favoriet dit weekend! 
Hierna werd er een film opgestart, ‘Rescued by Ruby’. De groep van Silvia keek deze en ook van de andere groep sloten mensen aan om mee te kijken. Na de film werden in het huisje van Silvia de bedden al opgezocht. Bij Astrid stond de tv ondertussen aan, want daar zaten ze klaar voor het Songfestival! Met een aantal hebben ze dit gekeken tot wel 1 uur in de nacht. 

Zondag 
Zondagochtend was iedereen rond 10 uur wakker, de één wat frisser dan de ander! Ook vandaag was er een groepje dat startte in de zon, wat heerlijk dat dit weer kon. Na het ontbijt, waar het weekend werd geëvalueerd, werden beide huisjes opgeruimd. Iedereen hielp mee en om 12 uur waren we klaar! We gingen naar voren, waar we met elkaar het zwembad in doken en lekker gingen zwemmen of zonnen. Sommigen gingen al eerder naar huis en werden om 13 uur opgehaald, de anderen bleven tot 16 uur. We hadden een hele fijne middag in het water, aan de kant en met elkaar. 

image 8 | ShiloUno was dit weekend het favoriete spelletje

Lees meer

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 17-19 maart 2023

Ben je wel eens gaan glowgolven? Of heb je geen idee wat dat is? Op de zaterdag gingen we dat samen doen als groep. Benieuwd naar wat we nog meer hebben gedaan? Lees en kijk mee met het (foto)verslag van dit weekend.

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 10-12 maart 2023

Tijdens dit weekend stond voor een groot deel de sneeuw centraal. Een lekker pak sneeuw is natuurlijk altijd leuk en zorgt ervoor dat we ons goed konden vermaken. Lees en kijk je mee met dit (foto)verslag?

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 17-19 februari 2023

We hebben weer een topweekend gehad met z’n allen! We hoeven ons nooit te vervelen samen. We zijn onder andere wezen zwemmen. Lees en kijk je mee met dit (foto)verslag?

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 10-12 februari 2023

Veel gezelschapsspellen maar ook lekker even springen in het trampolinepark. Dat en nog veel meer hebben we dit weekend gedaan. Lees en kijk mee met dit (foto)verslag.