Shilo weekendopvang 22-24 april 2022

Wij kijken terug op een gezellig weekend, met veel sportactiviteiten en nieuwe mensen die een kijkje kwamen nemen. Wat we allemaal beleefd hebben, kun je hieronder lezen.

image | Shilo


Vrijdag

Wat was het heerlijk weer vrijdag! Vanuit alle richtingen druppelde iedereen binnen en rond 6 uur zaten we met z’n allen aan tafel voor een lekkere macaroni maaltijd die Astrid had klaar gemaakt. Omdat het zulk mooi weer was, konden we lekker buiten eten. Ook Gyury at mee, dus het was een goed gevulde tafel! 
Na het eten was het tijd voor telefoontijd of het spelen van spelletjes. In de groep van Astrid werd lekker gekletst en werden er spelletjes UNO gespeeld. Ook in de groep van Silvia was dit het geval. Rond een uur of 10 lag iedereen in bed en werd het rustig in de huisjes. 

Zaterdag
Zaterdag zijn we op tijd gestart, rond half 10 zaten beide groepen aan het ontbijt. Nadat de laatste 2 deelnemers waren aangesloten, gingen we om half 12 naar Apeldoorn om te gaan Padelen! Padel is een sport wat tussen tennis en squash in zit. Je staat in een baan met glazen wanden, die je ook kunt gebruiken in het spel. Wij hadden 2 banen gehuurd, waar we 2 tegen 2 konden spelen. Het leuke was, dat we hierdoor veel konden wisselen en er contact was tussen deelnemers en begeleiding. Iedereen heeft gespeeld, lekker hard kunnen slaan en er was bij sommige groepjes een fanatieke puntentelling. Maar iedereen had vooral plezier!

image 1 | Shilo

Zaterdagavond
Na het padellen ging iedereen terug naar de huisjes, alleen Silvia ging nog snel boodschappen doen met 3 meiden. Toen ook zij terug waren, werd er nog even in de speeltuin gespeeld. Hierna gingen we het bos in, voor een spel lasergamen! Er werd fanatiek tegen elkaar gestreden in twee teams. Ook hier heeft iedereen in elk geval één potje mee gedaan en sommigen deden elke ronde mee! Er werd fanatiek gespeeld, maar ook samen plannen gesmeed. Leuk om dit te zien!


image 2 | Shilo

Na het lasergamen gingen we terug naar de huisjes en aten we patat. Hierna werd een film aangezet, namelijk the Incredibles. Hierna was het tijd om te gaan slapen, na een drukke, sportieve dag!

Zondag 
Zondag werd er ontbeten met warme broodjes. Dit kon buiten, want het was prachtig weer. Hierna werden de huisjes opgeruimd en schoongemaakt en gingen we naar de speeltuin van de Jagerstee. Hier namen we afscheid van een aantal deelnemers en sprong de rest weer in de auto, op weg naar Putten. In Putten zit een hoge bostoren, van wel 40 meter! Hier klommen we naar boven. Het leuke was dat er tijdens de klim ook een net was om in te klimmen en er ook allerlei vogelhuisjes waren waar we in konden kijken. Boven op de toren hebben we een broodje gegeten en hebben we genoten van het uitzicht. Eenmaal beneden gingen we richting de auto’s en reden we terug naar de Jagerstee. Net voor 16 uur waren we terug en werd iedereen opgehaald. Wat een gezellig weekend hebben we gehad!

image 4 | Shilo

 

Lees meer

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 17-19 maart 2023

Ben je wel eens gaan glowgolven? Of heb je geen idee wat dat is? Op de zaterdag gingen we dat samen doen als groep. Benieuwd naar wat we nog meer hebben gedaan? Lees en kijk mee met het (foto)verslag van dit weekend.

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 10-12 maart 2023

Tijdens dit weekend stond voor een groot deel de sneeuw centraal. Een lekker pak sneeuw is natuurlijk altijd leuk en zorgt ervoor dat we ons goed konden vermaken. Lees en kijk je mee met dit (foto)verslag?

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 17-19 februari 2023

We hebben weer een topweekend gehad met z’n allen! We hoeven ons nooit te vervelen samen. We zijn onder andere wezen zwemmen. Lees en kijk je mee met dit (foto)verslag?

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 10-12 februari 2023

Veel gezelschapsspellen maar ook lekker even springen in het trampolinepark. Dat en nog veel meer hebben we dit weekend gedaan. Lees en kijk mee met dit (foto)verslag.