Shilo weekendopvang 2-4 september 2022

Weer een geslaagd weekend gehad samen. We zijn wezen zwemmen, het bos in geweest en hebben een paar verjaardagen gevierd. Lees en kijk mee met dit verslag!

Begeleidingsplan Marieke | ShiloBegeleidingsplan evalueren met Marieke

Vrijdag
Vrijdagmiddag zijn we gestart op de Jagerstee met prachtig weer. Nadat de bedden waren opgemaakt en we allemaal wat gedronken hadden, gingen we naar de speeltuin. Hier hebben we heerlijk gespeeld op de trampoline, de glijbaan of de skelterbaan. Eén deelnemer ging samen met Kelly op pad om boodschappen te gaan doen. Nadat alle deelnemers waren aangesloten, gingen we eten. We aten aardappeltjes, boontjes en shoarma, met een heerlijk mona-toetje.
Na de telefoontijd was het tijd voor spelletjes of werd er wat geknutseld. Iedereen vermaakte zich en we hadden plezier met elkaar. Rond 21 uur werd het langzaam stil in het huisje van Kelly en Silvia en rond 22.30 uur ook in het huisje van Astrid.

Samen knutselen | ShiloSamen knutselen

Zaterdag overdag
Zaterdagochtend was er in beide huisjes rond 10 uur een lekker ontbijt. We maakten meteen ook lunchpakketjes, want er stond een dag zwemmen op de planning! Het plan was om naar Bosbad Apeldoorn te gaan, maar vlak voor vertrek zagen we dat deze gesloten was zaterdag. We veranderden onze route en gingen op weg naar Bosbad Putten. Dat bleek een heel leuk zwembad te zijn! We hebben ons allemaal enorm vermaakt met de glijbanen, duikplank en zelfs een heuse wild water baan. Daarnaast hadden we een fijne plek buiten in de zon waar we genoten van onze lunch en waar Duckies werden gelezen of even werd gekletst. Al met al een heerlijke dag!

Bosbad Putten zwemmen | Shilo

Zaterdagavond
Rond half 4 ging Astrid met haar groep richting de supermarkt om boodschappen te doen voor 2 groepen. Rond half 5 volgden Kelly en Silvia, op weg naar de Jagerstee. Daar aangekomen gingen we douchen, natte spullen uithangen en wat klaarmaken voor het avondeten. Marieke sloot ook aan, om gezellig mee te eten en begeleidingsplannen te schrijven. Anne maakte in het huisje heerlijke boboti, terwijl er bij de andere groep werd genoten van patat, hamburgers en sla.

Eten snijden | ShiloDe kinderen helpen goed mee bij het eten bereiden

Na het eten was er telefoontijd en werd er bij Kelly en Silvia al snel gestart met een film. De film ‘Binnenstebuiten’ werd gekeken en was een echt succes. Halverwege de film was er wel een pauze, want we vierden de verjaardag van een deelnemers! In de vakantie was hij jarig en dat vierden we vandaag. Hij was blij met zijn cadeau en we aten lekkere taart.

Ook in het andere huisje was er feest, want ook daar was een jarige. Ook hij had lekkere taart uitgezocht en werd er gezongen. In deze groep werd de rest van de avond spelletjes gespeeld. Astrid nam een spel mee over gevoelens en dit bracht op beide avonden mooie gesprekken op gang. 

Cadeautjes krijgen is altijd leuk | ShiloCadeautjes krijgen is altijd leuk

Zondag 
Zondagochtend was het tijd voor pannenkoeken bakken, waarbij deelnemers angsten overwonnen en zelf aan het bakken gingen. Met hulp ging het super en hadden we in beide huisjes een heerlijk ontbijt. Na het opruimen gingen we naar voren, waar de eerste deelnemers werden opgehaald. Na 13 uur maakten we een splitsing, de meesten bleven in de speeltuin of zwembad, terwijl een ander groepje het bos in ging om zwijntjes te spotten. Ze hadden geluk en zagen ze ook echt! De anderen hadden plezier in het water of op de skelterbaan en voor we het wisten was de middag weer voorbij. Iedereen werd opgehaald en we kijken terug op een heel gezellig weekend!

Pannenkoeken bakken | ShiloPannenkoeken leren bakken

Lees meer

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 17-19 maart 2023

Ben je wel eens gaan glowgolven? Of heb je geen idee wat dat is? Op de zaterdag gingen we dat samen doen als groep. Benieuwd naar wat we nog meer hebben gedaan? Lees en kijk mee met het (foto)verslag van dit weekend.

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 10-12 maart 2023

Tijdens dit weekend stond voor een groot deel de sneeuw centraal. Een lekker pak sneeuw is natuurlijk altijd leuk en zorgt ervoor dat we ons goed konden vermaken. Lees en kijk je mee met dit (foto)verslag?

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 17-19 februari 2023

We hebben weer een topweekend gehad met z’n allen! We hoeven ons nooit te vervelen samen. We zijn onder andere wezen zwemmen. Lees en kijk je mee met dit (foto)verslag?

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 10-12 februari 2023

Veel gezelschapsspellen maar ook lekker even springen in het trampolinepark. Dat en nog veel meer hebben we dit weekend gedaan. Lees en kijk mee met dit (foto)verslag.