Shilo weekendopvang 5-7 augustus 2022

Wat een topweekend was dit! We hebben dit weekend samen gekampeerd en het weer hielp gelukkig goed mee. We hebben veel het water opgezocht. Lees en kijk mee met dit verslag!

Tent inruimen augustus 2022 | ShiloLekker knus in één van de tenten

Vrijdag
Iedereen arriveerde rond 15 uur bij de Jagerstee. De tent werd opgezet, ingericht, bedden werden klaar gemaakt en er werd wat gedronken. Nadat iedereen geïnstalleerd was, werden de zwembroeken tevoorschijn getoverd en werd er gezwommen in het zwembad van de Jagerstee. Marieke en Kelly waren als begeleiding aanwezig en er werd genoten van het water of van spelletjes langs de kant. 
Aan het eind van de middag ging de groep het water uit, weer richting de tent. Kelly had boodschappen gedaan voor het avondeten en er werden wraps klaar gemaakt. Iedereen heeft met smaak gegeten!
Na het eten moest er worden afgewassen in het toiletgebouw en was het tijd voor telefoontijd. Daarna werd er door de één gelezen in een Duckie, door een ander een spelletje gespeeld of vermaakte men zich op het veld. Toen iedereen terug was, werd er samen wat gedronken en was het tijd om te gaan slapen! 

Schaken augustus 2022 | ShiloWit begint, zwart wint. Of andersom natuurlijk

Zaterdag overdag
Zaterdagochtend waren de eerste jongeren al wat eerder wakker, terwijl anderen doorsliepen en niks hoorden! Daardoor was het ontbijt dit keer in kleinere groepen, de eersten aten lekker ontbijt, terwijl de laatsten werden wakker gemaakt en ze zich klaar gingen maken. Toen iedereen het ontbijt op had, de lunchpakketjes waren gemaakt en de spring kleren aan waren, gingen we op weg naar voren. Hier wisselde Marieke met Silvia en werd de navigatie ingesteld op Street Jump Apeldoorn!

Konijn augustus 2022 | ShiloOok de ‘wilde’ konijnen krijgen een stevig ontbijt bij Shilo

In Apeldoorn konden we heerlijk springen in een rustige springhal. Het leuke was dat we ook nog mee konden doen met een potje lasergamen! Sommigen gingen meedoen, terwijl anderen juist genoten van de ‘rust’ op de trampolines. Nadat we even sprongen, gingen we lunchen en kletsten met elkaar. Na de lunch gingen we snel weer in beweging! We konden springen op de trampolines, maar ook vanaf een hoogte in een groot luchtkussen. Ook waren er grote springkussens en verschillende ren + springspelletjes. We hadden echt plezier met elkaar. Aan het eind van de springtijd gingen we weer samen op weg naar Epe. 

Springen groep augustus 2022 | Shilo

Zaterdagavond
Op de terugweg ging de groep van Silvia even boodschappen doen. Er moest avondeten worden gekocht en een nieuwe trui voor een van de deelnemers. De andere deelnemers hielpen fanatiek mee met het zoeken naar een geschikte trui. Daarna gingen we naar de AH voor de boodschappen van het avondeten. Samen zochten we de producten en maakten de handigste keus in wat we mee konden nemen. Door dit samen te doen, leren de deelnemers waar ze op kunnen letten en waar de artikelen liggen. 
Toen deze groep terugkwam bij de tent, was de groep van Kelly al gedoucht en gingen we samen op weg naar de speeltuin. Hier werd lekker gespeeld met de skelter, de dieren bekeken en een nieuw spel geleerd. 
Al snel was het tijd om patat te halen, terwijl Kelly ondertussen de bloemkool en kipburgers klaar ging maken. We genoten van een heerlijke maaltijd, waarna er een flinke afwas was voor de jongens. Fanatiek gingen ze aan de slag en met wat hulp waren we snel klaar! Bij de huisjes hoeven we bijna nooit af te wassen, dus dit was dit weekend voor sommigen een nieuwe ervaring. 
Na de afwas, bouwden we onze eigen bioscoop bij de tent en keken we de film ’the Wild’. We keken hem niet helemaal af, zo laat was het al! Maar om de andere campinggasten niet te storen, gingen we lekker slapen.

Thuisbioscoop augustus 2022 | ShiloDe supercreatieve camping bioscoop!

Zondag 
Zondagochtend hebben we allemaal uitgeslapen en ontbeten we rond half 10. Weer maakten we lunchpakketjes, want vandaag gingen we samen zwemmen! Voordat we weg konden, moest er wel eerst worden opgeruimd. Iedereen moest zijn eigen tas pakken, luchtbedden opvouwen, slaapzakken inpakken en zorgen dat alles klaar lag. Iedereen ging hard aan het werk en met wat hulp was iedereen snel klaar. We hadden nog even telefoontijd, voordat we in de auto sprongen op weg naar Apeldoorn. We gingen zwemmen in het Boschbad! Nadat we een parkeerplaats gevonden hadden, sprongen we het water in en genoten van het mooie zwembad.

Glijbaan spetter augustus 2022 | Shilo

De één vond het heerlijk in het wedstrijdbad, terwijl de ander het liefst van de glijbanen ging. Er waren twee grote glijbanen die heel hard gingen. De rode ging steil naar beneden, de groene met allemaal leuke bochten. In het wedstrijdbad konden we duiken, maar ook zwemmen met de duikbrillen. We hadden een hele gezellige middag en voor we het wisten was het alweer tijd om richting huis te gaan. We trokken snel droge kleren aan en reden naar de Jagerstee, waar de ouders al stonden te wachten. We hadden een heerlijk weekend!

Zwembad selfie augustus 2022 | Shilo

Lees meer

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 17-19 maart 2023

Ben je wel eens gaan glowgolven? Of heb je geen idee wat dat is? Op de zaterdag gingen we dat samen doen als groep. Benieuwd naar wat we nog meer hebben gedaan? Lees en kijk mee met het (foto)verslag van dit weekend.

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 10-12 maart 2023

Tijdens dit weekend stond voor een groot deel de sneeuw centraal. Een lekker pak sneeuw is natuurlijk altijd leuk en zorgt ervoor dat we ons goed konden vermaken. Lees en kijk je mee met dit (foto)verslag?

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 17-19 februari 2023

We hebben weer een topweekend gehad met z’n allen! We hoeven ons nooit te vervelen samen. We zijn onder andere wezen zwemmen. Lees en kijk je mee met dit (foto)verslag?

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 10-12 februari 2023

Veel gezelschapsspellen maar ook lekker even springen in het trampolinepark. Dat en nog veel meer hebben we dit weekend gedaan. Lees en kijk mee met dit (foto)verslag.