Shilo weekendopvang 9-11 september 2022

Naar Hellendoorn, een slagroomgevecht, een frisse duik in het zwembad en Jachtseizoen. Een aantal ingrediënten van een super leuk weekend. Lees en kijk mee met dit verslag!

Appeltaart zonder slagroom | ShiloHeerlijk! Maar… waar is de slagroom?

Vrijdag
Afgelopen weekend draaiden we met 3 groepen. Ruben, Astrid en Silvia hadden een huisje en vrijdagmiddag tussen 3 en 6 uur liepen deze groepen langzaam vol. Er werd rustig opgestart met het opmaken van bedden, het spelen van spelletjes, even naar de speeltuin of het bakken van een taart. Astrid had thuis al heerlijke macaroni gemaakt, dus voor het avondeten hoefden we alleen maar wat op te warmen en zo konden we allemaal rond 6 uur aan tafel! 

Bij Astrid in het huisje werd na het eten de appeltaart afgerond en deze ging de oven in. In het huisje van Silvia werd een brownie gebakken en de groep van Ruben was verantwoordelijk voor de slagroom. Deze slagroom kwam alleen helaas niet helemaal terecht op de taart en de brownie!

Slagroomgevecht | ShiloAh! Daar is de slagroom

Zaterdag overdag
De start zaterdagochtend was vroeg, want we wilden om half 10 in de auto zitten. Bijna alle deelnemers moesten we wakker maken, maar met het vooruitzicht van een dag Hellendoorn was dat niet zo moeilijk. Nadat ook Jeroen was aangesloten, gingen we met 4 auto’s op weg naar Hellendoorn! Via het pontje kwamen we rond 11 uur aan bij Hellendoorn, waar het rustig was in het park.

Pontje | ShiloOp het pontje onderweg naar Hellendoorn

We startten in 2 groepen, waarbij de mannen met elkaar op pad gingen en de vrouwen ook samen hun weg gingen. Na een fikse regenbui rond 1 uur kwamen we bij elkaar en hebben we ons als één groep vermaakt in het park. Het was zo rustig, dat we in attracties konden blijven zitten en alles konden doen wat we graag wilden proberen. Er werden angsten overwonnen en heel veel plezier met elkaar gemaakt!

Waterattractie | Shilo

Zaterdagavond
Na een intensieve dag reden we terug naar de Jagerstee. De eerste deelnemers vielen al op de terugweg in slaap! Astrid regelde met haar groep snel wat boodschappen en reed langs Snekkie voor ons avondeten. Daarna werd in de huisjes de dag  afgesloten. Er werd een film gekeken bij Silvia. Bij Astrid in huis sliepen de meeste meiden samen in de woonkamer en Ruben speelde spelletjes en leerde een breakdance truc aan de jongens.

Zondag 
Zondag was een moment om uit te slapen en rustig op te starten. In alle huisjes werden pannenkoeken gebakken voor het ontbijt. Na een lekker ontbijt werden de huisjes opgeruimd en waren we rond 12 uur allemaal voor, om telefoontijd te hebben. Na de lunch bleek het zwembad open te zijn en gingen de meesten even een duik nemen! Ook werd er fanatiek uno gespeeld. Na een uurtje besloten de meesten om een ronde Jachtseizoen te spelen op het park, waarna we al snel het weekend afronden. We kijken terug op een gezellig weekend met elkaar!

Zwembad Jagerstee | Shilo

Groeten uit Hellendoorn | Shilo
Achtbaan | Shilo
Pannenkoeken | Shilo

Lees meer

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 17-19 maart 2023

Ben je wel eens gaan glowgolven? Of heb je geen idee wat dat is? Op de zaterdag gingen we dat samen doen als groep. Benieuwd naar wat we nog meer hebben gedaan? Lees en kijk mee met het (foto)verslag van dit weekend.

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 10-12 maart 2023

Tijdens dit weekend stond voor een groot deel de sneeuw centraal. Een lekker pak sneeuw is natuurlijk altijd leuk en zorgt ervoor dat we ons goed konden vermaken. Lees en kijk je mee met dit (foto)verslag?

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 17-19 februari 2023

We hebben weer een topweekend gehad met z’n allen! We hoeven ons nooit te vervelen samen. We zijn onder andere wezen zwemmen. Lees en kijk je mee met dit (foto)verslag?

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 10-12 februari 2023

Veel gezelschapsspellen maar ook lekker even springen in het trampolinepark. Dat en nog veel meer hebben we dit weekend gedaan. Lees en kijk mee met dit (foto)verslag.