Shilo weekendopvang 4-6 november 2022

We hebben ons weer uitstekend vermaakt dit weekend. Met een aantal jarigen, leuke activiteiten en een mooie groep kon dat ook niet mis gaan natuurlijk. Lees en kijk mee met dit verslag.

Beginfoto november 2022 | Shilo

Vrijdag
Dit weekend waren er 2 groepen op de Jagerstee. Begeleiders Ruben en Astrid zaten in een huisje en Silvia zat in het huisje ernaast. Rond 18 uur was iedereen aanwezig, waren de bedden opgemaakt en was iedereen zichzelf aan het vermaken. Eerder op de middag werd in beide huisjes een lekkere soepmaaltijd voorbereid, waarbij de deelnemers hielpen met snijden en koken. Er werd heerlijk gesmuld van de kerriesoep, tomatensoep en broodjes die we met elkaar aten.

Aan het begin van de avond gingen beide groepen naar de speeltuin. Hier werd verstoppertje gespeeld en gesprongen op de trampoline. Extra leuk, nu het al zo vroeg donker is! Daarna werd er in de huisjes nog wat gedronken, gekletst en zochten de eersten hun bed op. Rond 22.00u was het rustig in beide huisjes en ging iedereen slapen!

Speeltuin donker november 2022 | Shilo

Zaterdag
Zaterdagochtend begonnen we al op tijd, in beide huisjes werd om 9 uur ontbeten. Voor sommigen makkelijk om rond die tijd aan tafel te zitten, voor anderen kost dit wat meer moeite! Maar iedereen zat er. Ook werden er lunchpakketjes gemaakt, want we gingen op stap.
Rond half 11 reden we weg bij de Jagerstee, op weg naar Lelystad. We hadden kaartjes voor het Aviodrome, een museum over de luchtvaart. Heel interessant! We gingen in kleine groepjes door het museum. In het museum vond de één het heerlijk en wilde van alles proberen, terwijl het voor andere deelnemers lastiger was om alle prikkels te verwerken. Er was een fijne speeltuin buiten, waar iedereen even zich uit kon leven, wat heel fijn was. We zagen prachtige vliegtuigen, konden in een echte Boeing 747 kijken, vliegen in een simulator of zelfs piloot zijn. Het was een hele leuke dag!

Aviodrome piloot vliegen | ShiloIn een vliegsimulator

Op de terugweg werd door Ruben en Silvia boodschappen gedaan voor beide huisjes. Bij Ruben werd een lekkere shoarma maaltijd voorbereid, bij Silvia koos een jarige als verjaardagsmaaltijd voor pizza. Dat ging er wel in natuurlijk!
Bij terugkomst gingen we lekker douchen, even tijd voor onszelf hebben en wat uitrusten van de dag. Daarna vierden we de verjaardagen, want in beide huisjes was er iemand jarig. Beiden hadden een heerlijke taart meegenomen, waar iedereen van genoot. Wat een feestje!
Daarna ging er een film aan en werd de dag rustig afgesloten op de bank.

Lekkere verjaardagstaart | ShiloZeg je nee, dan krijg je er twee!

Zondag 
Zondagochtend was het tijd voor uitslapen, waarna de dag rustig werd gestart. Er werden pannenkoeken gebakken en warme broodjes klaargemaakt in de oven. Na een lekker ontbijt, werd het huisje van Silvia helemaal opgeruimd en verhuisden we naar het andere huisje. We besloten lekker naar de speeltuin te gaan, waar we stoeiden op het springkussen en op de skelterbaan rondscheurden. Toen de lucht wat betrok, gingen we terug naar het huisje, waar we met elkaar nog een film keken en puzzelden. Rond 16uur gingen we weer naar voren en daar werd iedereen opgehaald. We kijken terug op een gezellig weekend!

Springkussen november 2022 | Shilo

Spelen in woonkamer november 2022 | Shilo
Blijhoofden november 2022 | Shilo
Avio nov 22 | Shilo

Lees meer

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 17-19 maart 2023

Ben je wel eens gaan glowgolven? Of heb je geen idee wat dat is? Op de zaterdag gingen we dat samen doen als groep. Benieuwd naar wat we nog meer hebben gedaan? Lees en kijk mee met het (foto)verslag van dit weekend.

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 10-12 maart 2023

Tijdens dit weekend stond voor een groot deel de sneeuw centraal. Een lekker pak sneeuw is natuurlijk altijd leuk en zorgt ervoor dat we ons goed konden vermaken. Lees en kijk je mee met dit (foto)verslag?

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 17-19 februari 2023

We hebben weer een topweekend gehad met z’n allen! We hoeven ons nooit te vervelen samen. We zijn onder andere wezen zwemmen. Lees en kijk je mee met dit (foto)verslag?

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 10-12 februari 2023

Veel gezelschapsspellen maar ook lekker even springen in het trampolinepark. Dat en nog veel meer hebben we dit weekend gedaan. Lees en kijk mee met dit (foto)verslag.