Shilo weekendopvang 8-10 juli 2022

Wat een gezellig weekend was dit! We draaiden maar liefst met 3 groepen! Lees en kijk mee met wat we gedaan hebben dit weekend.

 

Glijbaan juli 2022 | Shilo


Vrijdag
We waren met 3 groepen en deze waren verdeeld over een paar huisjes, maar ook in onze tent op de kampeerplaatsen dichtbij de huisjes. Super knus en gezellig dus!
Vrijdag kwamen de meeste deelnemers al lekker op tijd, rond half 4 waren een heel aantal deelnemers al geïnstalleerd, bedden waren opgemaakt en er werden alweer spelletjes gespeeld. De tent stond al wel klaar op het veld, maar moest nog worden ingericht. Hier hebben Gyury, Ruben en de groep zich helemaal op gestort deze middag. De groep van Astrid verzamelde wat later en de groep van Kelly en Silvia ging vast naar de speeltuin om lekker even te spelen.

Rond etenstijd waren alle groepen compleet en werd er lekker gekookt. Er werd goed geoefend met koken, door verschillende deelnemers. Ook de flexibiliteit van iedereen werd geoefend, omdat niet alle kooktoestellen werkten zoals het hoorde. Maar na een heerlijke kip tandoori, risotto en broodjes hamburger, was het tijd voor telefoontijd. Bij de huisjes werden gesprekken gevoerd, begeleidingsplannen gemaakt en spelletjes gespeeld. De groep van de tent ging Jachtseizoen spelen en zocht in meerdere teams elkaar op, op het terrein van de Jagerstee. Na een gezellige avond ging iedereen slapen. 

Zaterdag overdag
Zaterdagochtend werd er rond half 10 ontbeten in alle groepen. Het was al lekker weer, niet super warm, maar wel goed weer om buiten te zijn. Rond half 12 sloot Marjolein bij ons aan, zij is begeleider geweest bij Shilo en ging een dagje met ons op stap. Rond 12 uur sprongen we in de auto’s en reden met elkaar naar Dalfsen!

Uitje juli 2022 | ShiloHelemaal klaar voor een leuke activiteit

Hier hadden we 2 kano’s, 7 supps en een donutboot gehuurd, waar we ons met z’n allen op konden vermaken. De één waagde zich meteen op de sup, terwijl de ander liever eerst toekeek vanaf de donut. Al snel vonden we een plekje waar we konden aanmeren en hier werden de sups en kano’s aan de kant gelegd en konden we zwemmen!

Suppen groep juli 2022 | Shilo

We hebben een hele tijd gedobberd op deze plek waarbij iedereen wisselde tussen kanoën, suppen en een rondje in de donut. Iedereen had plezier en ontspande inhet water, op het water of aan de kant. Rond half 4 waren we terug bij de verhuurder en gingen we weer op weg, terug naar Epe.

Suppen juli 2022 | ShiloOok Kelly en Silvia moesten eraan geloven

Zaterdagavond
Terwijl er van elke groep één persoon mee ging in de auto van Gyury om boodschappen te doen bij de Albert Heijn, gingen de anderen vast terug naar de Jagerstee. Hier werd lekker gedoucht en even ontspannen met een spelletje of een duckie. Er werd dit weekend ook volop jeu de boules gespeeld bij het huisje van Astrid en de jongens vermaakten zich daar heel goed mee.
Toen iedereen terug was, werd er in elke groep gekookt. Aardappeltjes, boontjes, spaghetti en pasta werden in de verschillende huisjes klaar gemaakt. Ook hier werd weer goed samengewerkt door de kinderen en werd er fanatiek geholpen bij het koken. 

Na een lekkere maaltijd was er tijd voor ontspanning. Bij Astrid in de groep sloot een nieuwe deelnemer aan, hij kwam een avondje mee kijken. Deze groep ging al snel in de auto op weg naar de bossen om zwijnen te spotten. Bij Kelly en Silvia werd een film opgestart en bij de tent werden spelletjes gespeeld. Een heerlijke avond in alle groepen!

Koken camping juli 2022 | ShiloKoken op de camping doe je natuurlijk in een skottelbraai

Zondag 
Zondagochtend moesten de huisjes om 12 uur weer opgeleverd worden, dus deze twee groepen startten redelijk op tijd. Er werd ontbeten en in het huisje van Kelly en Silvia werden ook lunchpakketjes gemaakt. De jongens van Astrid gingen al op tijd naar huis. Bij de tent kwam iedereen wat later op gang en daar werd dus ook wat later ontbeten. 
Rond 12.30u waren alle kinderen + begeleiding vooraan bij de speeltuin, want we hadden 2 feestjes te vieren. Twee van ons waren jarig geweest en daarom was het feest! We zongen met elkaar, gaven cadeautjes en aten heerlijke taart. Na het feestje gingen we splitsen, Astrid en de jongens gingen naar huis, Kelly en Silvia reden met de groep naar Apeldoorn voor een middagje springen en Gyury en Ruben bleven bij de tent en hadden daar een gezellige middag. Om 16u werd iedereen weer opgehaald en keken we terug op een heel geslaagd weekend!

Spelletje juli 2022 | Shilo

 

 

 

Lees meer

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 17-19 maart 2023

Ben je wel eens gaan glowgolven? Of heb je geen idee wat dat is? Op de zaterdag gingen we dat samen doen als groep. Benieuwd naar wat we nog meer hebben gedaan? Lees en kijk mee met het (foto)verslag van dit weekend.

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 10-12 maart 2023

Tijdens dit weekend stond voor een groot deel de sneeuw centraal. Een lekker pak sneeuw is natuurlijk altijd leuk en zorgt ervoor dat we ons goed konden vermaken. Lees en kijk je mee met dit (foto)verslag?

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 17-19 februari 2023

We hebben weer een topweekend gehad met z’n allen! We hoeven ons nooit te vervelen samen. We zijn onder andere wezen zwemmen. Lees en kijk je mee met dit (foto)verslag?

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 10-12 februari 2023

Veel gezelschapsspellen maar ook lekker even springen in het trampolinepark. Dat en nog veel meer hebben we dit weekend gedaan. Lees en kijk mee met dit (foto)verslag.