Shilo weekendopvang 9-11 december

Het WK kijken, zwemmen en verstoppertje in het donker. Dat zijn een paar dingen die we dit weekend hebben gedaan. Lees en kijk mee met dit verslag!

Vrijdag
Afgelopen weekend draaiden we met 3 groepen. Ruben had een groep jongens, Kelly en Astrid hadden de meiden en Silvia had de jongste groep, die gemengd was. De opstart verliep rustig, met het spelen van wat spelletjes, buiten spelen en boodschappen doen + koken. Rond half 7 was iedereen binnen en werd er genoten van lekkere maaltijden. Na het avondeten was het tijd voor telefoontijd, waarna al snel de tv aanging, want Nederland moest voetballen. In alle huisjes werd intens meegeleefd met de voetbal en wat was het spannend! Er was luid gejuich toen er in de blessuretijd nog werd gescoord, maar na de penalty’s was er toch flinke teleurstelling. Gelukkig hadden we wel een gezellige avond en kon iedereen daarna lekker slapen!

WK kijken | ShiloToen de WK sfeer er nog goed in zat

Zaterdag
Zaterdagochtend werd er rustig opgestart in alle huisjes, er werd ontbeten en lunchpakketjes gemaakt! Om kwart voor 11 zaten we in de auto, op weg naar Nunspeet! We gingen zwemmen in de Brake, een zwembad met verschillende baden en een aantal glijbanen. Het was rustig in het bad, wat heerlijk was! We genoten met elkaar van de matten, duikplank, glijbaan, bubbelbad, sauna en stroomversnelling. Het is altijd de afspraak dat niemand alleen mag zwemmen. Het is mooi om te zien hoe kinderen dan met elkaar optrekken, samen de dag doorgaan en zich voegen bij verschillende mensen. Er werd onderling veel samen gespeeld en gezwommen! We bleven tot ongeveer 16u in het zwembad, want toen gingen ze sluiten.

Glijbaan | Shilo

Na het zwemmen ging de groep van Astrid en Silvia naar de winkel voor de boodschappen. Er werd besloten om allemaal zelf te koken deze avond, wat weer lekkere maaltijden opleverde! Na het zwemmen en de lange avond door de voetbal, was iedereen wel moe op zaterdagavond. Na het eten werd er dus in 2 huisjes een film aangezet en de jongens gingen nog even naar voren om verstoppertje in het donker te spelen. Daarna kwam er al snel rust op de Jagerstee, om allemaal even lekker bij te slapen!

Verstoppertje | ShiloVerstoppertje in het ‘donker’

ZondagĀ 
Zondag hadden we een rustige start in de groepen. Er werd samen gegeten, opgeruimd en spelletjes gespeeld. Rond kwart over 12 verzamelden we ons in het huisje van Silvia, waar we telefoontijd hadden en gingen lunchen. Er werd weerwolven gespeeld en aan de grote tafel werd getekend of spelletjes gespeeld met elkaar. Na een tijdje werd het wat vol in het huisje en besloten we naar voren te gaan. De meesten speelden hier gewoon Weerwolven door, terwijl anderen bij de dieren gingen kijken of een rondje over het park liepen. Rond half 3 gingen we terug naar het huisje waar Home Alone 2 werd aangezet. Na een uurtje gingen we met elkaar naar voren en was het tijd om afscheid te nemen. We gingen allemaal weer naar huis en keken terug op een gezellig, fijn weekend!

Speeltuin 2 | Shilo

Lees meer

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 17-19 maart 2023

Ben je wel eens gaan glowgolven? Of heb je geen idee wat dat is? Op de zaterdag gingen we dat samen doen als groep. Benieuwd naar wat we nog meer hebben gedaan? Lees en kijk mee met het (foto)verslag van dit weekend.

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 10-12 maart 2023

Tijdens dit weekend stond voor een groot deel de sneeuw centraal. Een lekker pak sneeuw is natuurlijk altijd leuk en zorgt ervoor dat we ons goed konden vermaken. Lees en kijk je mee met dit (foto)verslag?

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 17-19 februari 2023

We hebben weer een topweekend gehad met z’n allen! We hoeven ons nooit te vervelen samen. We zijn onder andere wezen zwemmen. Lees en kijk je mee met dit (foto)verslag?

Weekendopvang

Shilo weekendopvang 10-12 februari 2023

Veel gezelschapsspellen maar ook lekker even springen in het trampolinepark. Dat en nog veel meer hebben we dit weekend gedaan. Lees en kijk mee met dit (foto)verslag.